Inloggen
Terug naar overzicht

Een groen meesterwerk

Door het verstoorde ecosysteem ligt de focus steeds meer op het helpen van Moeder Natuur. Niet alleen door milieuvriendelijk te leven, maar ook door elk mogelijke ruimte te vergroenen, maar natuurlijk wel op een trendy manier! De mogelijkheden van mos kunstwerken zijn eindeloos en de ontwerpen die we tot nu toe hebben gezien zijn prachtig.

Groene kunst zorgt voor een aardse en natuurlijke charme. Maar naast de modieuze uitstraling, heeft de groene kleur en het mos op zich vele voordelen die wij niet mogen vergeten. Het verhoogt de productiviteit en concentratie, verbetert het geheugen, vermindert vermoeidheid en verschoont de lucht. Combineer de moswand met een aantal planten en het resultaat een groen toevluchtsoort. 

Bij het maken van een moswand is er volop keuze van soorten mos: verschillende vormen, maten, texturen en kleuren. Hierdoor kan iedereen een uniek ontwerp maken. Ga creatief aan de slag, bepaal de vorm van het ontwerp en stijl het mos zoals je wilt. Of kies voor de makkelijkere weg en ga voor een kant-en-klaar ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos om een muur er fantastisch uit te laten zien!

Een groen kunstwerk zal de muur tot leven brengen! Welk mos ontwerp je ook wilt maken, wij hebben alles wat je zoekt in ons assortiment.