Inloggen
Terug naar overzicht

Autumn Harmony

Daar is de herfst weer, als een betrouwbare goede vriend. Uit de natuur halen wij een tijdloos, landelijk gevoel en de geborgenheid van een warm kleurenpalet. We omgeven ons met nuances van aarde, zand, woestijn, ijzer en roest. Koude tinten ontmoeten warme en goudgele schakeringen in soepele combinaties.

De natuurlijke tinten hebben een positief effect op onze leefomgeving en creĆ«ren een harmonieuze, rustige sfeer. We putten nieuwe kracht uit de natuurlijke bruine en groene nuances. Door het bruine kleurenspectrum voelen we ons rustig en gegrond, als op een zacht kleed voor het vuur, of met een kopje koffie of thee of een goed boek. 

 

Geborgenheid en comfort staan centraal in toekomstige trends. We willen graag een slaapplek waar we ons veilig en tevreden voelen. Een thuis, waar we in alle rust kunnen nadenken over veranderende tijden. Tegelijkertijd hebben we behoefte aan een frisse wind in ons leven, aan inspiratie en een omgeving die onze nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang stimuleert.