Inloggen
Terug naar overzicht

Geef Ogreen Clean Machines cadeau

Ben jij op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk als dank voor een fijne samenwerking met relaties, partners of medewerkers? Geef dan een Clean Machine cadeau!

Maak het uniek met een persoonlijke boodschap of een gepersonaliseerde pot. Zo onthoud iedereen van wie ze hun groene huisgenoot hebben gekregen! 

Bij Ogreen noemen ze hun planten ‘Clean Machines’, omdat ze dat ook echt zijn. De luchtzuiverende planten nemen met hun bladeren de vluchtige stoffen (uit o.a. schoonmaakmiddelen, nagellak en printers) op, waardoor de luchtkwaliteit in de ruimte verbetert. Echter zijn er veel groene kamerplanten waarvan geclaimd wordt dat ze luchtzuiverend zijn, maar bij Ogreen mogen alleen planten die in wetenschappelijke tests uitmuntend scoren op het zuiveren van lucht zichzelf een Clean Machine noemen.

Planten hebben een positieve invloed op productiviteit en creativiteit. Ook verbeteren ze de concentratie, zorgen ze voor minder stress en geven ze je een prettig gevoel. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar honderden wetenschappelijke studies hebben bewezen dat het toch echt zo is. Met de Ogreen Clean Machines haal je binnen no time de kracht van de natuur in huis. Een perfect cadeau dus voor de mensen die jij het liefst op zijn productiefst, creatiefst, maar vooral gezondst ziet!

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met Team Ogreen.