Inloggen
Terug naar overzicht

Van der Voort Potplanten – Let’s grow forward

Van der Voort Potplanten produceert Spathiphyllum en Azalea. Spathiphyllum doen ze van veredeling tot opkweek tot productie en verkoop.

Voor Azalea werken ze nauw samen met Belgische kwekers, waarbij Van der Voort het in het bloei trekken en commercieel vermarkten voor hun rekening neemt. Zo garanderen ze altijd de hoogste kwaliteit.

Bouwen aan samenwerkingen
Bij Van der Voort Potplanten werken ze samen met andere toppartijen. Alleen door samenwerkingen aan te gaan en netwerken te bouwen, kunnen ze de uitdagingen van de toekomst aan. Daarom gaan ze met alle liefde langdurige relaties aan met bedrijven, organisaties en instanties binnen hun sector. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Hierin zoeken zij altijd de optimale balans!

Verantwoord ondernemen
Duurzaam en verantwoord telen is één van hun kernwaarden. Ze besteden elke dag aandacht aan het verduurzamen van processen en producten. Daarom werken ze met organische producten en doen dat op een manier die zo min mogelijk grondstoffen vereist, een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk heeft en niet schadelijk is voor mens en dier. De planten zorgen voor een schone lucht en brengen geluk, dat streven ze als bedrijf ook na. Verder beschikken ze over de volgende certificaten op het gebied van duurzaamheid: MPS A, MPS GAP, Grasp, Sedex, GGN Label en NAK Tuinbouw.