Inloggen
Terug naar overzicht

Bouwen aan de toekomst - Montis

Het hele team van Montis kweekt jaarrond diverse hoogwaardige seizoenproducten onder verschillende merken. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er nauwkeurig op elk detail gelet. Door het gebruik van meerdere checklists en controles zorgt het team ervoor dat het bedrijf goed georganiseerd is.

De kwekerij is volledig geautomatiseerd en alle bedrijfsfacetten verlopen uiterst hygiënisch. De werkruimtes zijn optimaal onderhouden en ingericht. Het gedreven en vakkundige team werkt klantgericht en legt de basis voor het hoge kwaliteitsniveau dat Montis nastreeft. Door het moderne afleversysteem met camera’s worden de planten gesorteerd en kunnen ze mooie uniforme partijen afleveren. Daarnaast is Montis aangesloten bij verschillende telersverenigingen, waardoor ze in staat zijn om constant een hoog kwaliteitsniveau te garanderen. Hierdoor kunnen ze aan elke wens voldoen.

Naast kwaliteit is duurzaamheid in de bedrijfsvoering van groot belang. De productielocaties hebben een perfecte klimaatregeling, hergebruiken water en zorgen voor de ideale groei wat een hoge plantweerbaarheid tot gevolg heeft. Montis heeft dan ook diverse certificaten bemachtigd, namelijk MPS GAP, GRASP, SQ en ProductProof.

Montis bouwt aan haar toekomst. Dat doen zij met dapperheid en visie om zo de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren.