Inloggen
Terug naar overzicht

Let's go Green Friday

Een groen statement tegen Black Friday. In plaats van dat we meedoen aan de schreeuwende kortingen en goedkope deals, gaan wij voor een groene aanpak! Black Friday zorgt voor impulsaankopen en overconsumptie, wat een enorme impact heeft op onze aarde. Daarom hebben wij dit jaar een Green Friday-actie opgezet, doe je ook mee?

De wereld heeft meer bos nodig, want zonder bomen is er geen leven. Om klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten, moeten we onze bestaande bossen beschermen, gedegradeerde bossen herstellen en nieuwe bossen planten. Hier willen wij een bijdrage aan leveren en willen met onze Green Friday-actie bomen schenken aan Trees For All. Zij investeren in een groene planeet en planten bossen overal ter wereld. Om hierbij te helpen, sponsoren wij bij elke verkochte kar van het Green Friday assortiment 1 boom aan Trees For All. In de week na de actie maken we bekend hoeveel bomen we met elkaar hebben kunnen schenken. 

 

foto

Speciaal voor deze actie hebben wij een Green Friday-assortiment samengesteld van duurzaam gekweekte producten, producten met duurzame verpakkingen of producten van duurzaam gecertificeerde kwekers. Van 18 november t/m 25 november wordt er bij elke verkochte kar van dit assortiment een boom gepland in het Green Friday Forest. De producten zijn in de webshop te herkennen aan het Green Friday icoon, zodat je precies weet met welke producten je bijdraagt aan de natuur.

 

Wil jij ook je ‘boompje’ bijdragen aan een groenere wereld? Koop dan planten uit het Green Friday assortiment. Zo maken we samen de wereld een stukje groener! 

 

De actie loopt van 18 november 12.00 uur t/m 25 november 12.00 uur.