Inloggen
Terug naar overzicht

Trots op onze 14e plek in de Hillenraad100!

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de (glas)tuinbouwsector. Een notering in de lijst is dus een erkenning voor toonaangevend ondernemerschap.

Dit jaar zijn we met maar liefst 10 plekken in de ranking gestegen naar de 14e plaats. Een teamprestatie, waar we als familiebedrijf enorm trots op zijn.

 

In het juryrapport van de Hillenraad stond het volgende: “Een Strelitzia Nicolaï of rode roos kun je bij iedere willekeurige sierteeltexporteur kopen. Maar hoe bouw je als exportbedrijf van planten en bloemen een unieke positie in de markt op? Noviflora vond een eigentijds antwoord op deze vraag en heeft dat vertaald in een leidende marktpositie in Scandinavië en Zwitserland. De multi-local strategie met voorwaartse integratie, overnames en het toevoegen van bloemen aan het assortiment bleken zeer succesvol. Met lokale hubs en intelligente bestelsystemen versterkt Noviflora zijn positie als marktleider. Daarom ook was de komst van twee ervaren kopmannen een welkome uitbreiding van het directieteam. Het resultaat? Gezonde groei en een mooie sprint in de Hillenraad100.”