Inloggen
Terug naar overzicht

Cupido’s Valentijnskransen

Wat maakt Valentijnsdag zo speciaal? Misschien omdat deze dag volledig in het teken staat van romantiek en liefde, of omdat je winkel volledig is gevuld met bloemen en planten in allerlei tinten roze en rood. Wat de reden ook is, Valentijnsdecoratie is niet weg te denken op Cupido’s favoriete dag!

Zoals uitbundige of juist subtiele kransen, want liefde komt nou eenmaal in alle soorten en maten, net zoals bloemenkransen. 

Vergis je niet: bloemenkransen zijn niet alleen geschikt voor Kerstmis en Thanksgiving, maar zeker ook voor Valentijnsdag. Als cadeau aan een geliefde of om je winkel of huis om te toveren tot een liefdesnest. De vrolijk gekleurde kransen zullen kleur toevoegen op een dag die zomaar nog koud en winters aan kan voelen: 14 februari. Je kunt alle kanten op met het decoreren van de krans: maak een grote ronde krans gevuld met rode rozen, gerbera’s, anthuriums en groene accenten of juist een krans met verschillende roze getinte tulpen. Of kies een hartvormige krans waar de liefde direct van afspat. Vul deze met eucalyptus, rozen, een combinatie van droogbloemen of verschillende soorten snijgroen voor een stoerdere look. Laat je creativiteit de vrije loop en kom in sfeer van de liefde!

Wil jij ook je winkel vullen met je eigen creaties en je klanten inspireren om hetzelfde te doen? Bekijk hieronder de bloemen en benodigdheden om jouw krans tot een succes te brengen.