Inloggen
Terug naar overzicht

Een bos zonnestralen

Tijdens de donkere wintermaanden snakken we naar vrolijkheid in huis, en daarom komt de Mimosa altijd als geroepen. Een prachtige, lieve bloem die de zon binnen doet schijnen! En een andere mooie bijkomstigheid: de bloem brengt namelijk een heerlijke geur met zich mee.

De Mimosa is het perfecte ingrediënt als een van je klanten een boeket met positieve ‘vibes’ cadeau wil geven. Terwijl de felgele bolletjes doen denken aan zonneschijn en de zomer, staan ze symbool voor respect, elegantie en vriendelijkheid. Maar je hoeft niet altijd alle mooie dingen weg te geven… Zo’n mooie bos zonnestralen houd je toch ook met liefde voor jezelf, en geef je klanten eens ongelijk. 

 Wist je dat een bos Mimosa werkt als een soort natuurlijke antidepressiva? Een wolk van deze gele bloemetjes tovert direct een lach op ieders gezicht. Dus als een van je klanten een duwtje in de rug kan gebruiken, raadt ze dan een mooie bos Mimosa aan. Dit zorgt namelijk voor een gezonde dosis aan ‘Philautia’, ofwel eigenliefde. Dit is een liefde waarmee je jezelf accepteert met al je imperfecties, voor jezelf opkomt en jezelf begrijpt. En wat sluit hier beter bij aan dan een fleurig geel boeket met Mimosa, narcissen, ranonkels en rozen? Een echt Philautia-boeket vol charme.

Waarom we alleen al van de naam Mimosa houden, is eigenlijk best logisch. Het gelijknamige drankje – een mix van champagne en jus d’orange – smaakt heerlijk en heeft net zo’n frisse, gele kleur. Dus eigenlijk proost je met Mimosabloemen iedere dag weer op het leven! Wil jij je winkel ook vullen met gezonde dosis aan zonnetstralen? Bekijk dan ons assortiment aan Mimosa.