Inloggen
Terug naar overzicht

Thee uit eigen tuin

Kruidenthee is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Verse kruiden kunnen helpen tegen allerlei kwaaltjes als verkoudheid of een droge hoest, maar ook om gewoon lekker te relaxen of tot rust te komen. Wist je dat je verse kruidenthee heel makkelijk zelf kunt maken? Helemaal als de kruiden ook nog eens uit eigen tuin komen!

Maak je eigen salie thee
Heb je een drukke dag achter de rug? Dan is een kopje salie thee een echte aanrader, omdat het ontspannend werkt. Daarnaast is het ontstekingsremmend en goed voor de spijsvertering. En heb je last van keelpijn, dan heeft salieblad een verzachtende uitwerking. In grootmoederstijd werd salie vooral als slaapmiddel toegepast. Heb je dus moeite om in slaap te komen? Drink dan een kop zelfgemaakte salie thee voor het slapengaan.

Inspireer je klanten om ook eigen kruiden te verbouwen voor het maken van verse kruidenthee. Rozemarijn voor het kalmeren van de zenuwen, tijm thee werkt bij keelpijn en munt helpt tegen stress en stilt de honger. Voor elk kwaaltje, een passend kruid! Bekijk hieronder ons assortiment kruidenplanten.