Inloggen
Terug naar overzicht

Unlimited colours op topniveau – Phalaenova

Phalaenova onderscheidt zich door het kweken van het breedste assortiment Phalaenopsis. Er is geen enkele kweker in Europa, die zoveel soorten Phlaenopsis kweekt als Phalaenova, ruim 500! En dat aantal groeit elk jaar, stapje voor stapje.

Stanislav Mora, de assortimentmanager bij Phalaenova, is verantwoordelijk voor de continue groei van het assortiment. Hij reist de hele wereld af om bijzondere planten te vinden, werkt nauw samen met toonaangevende veredelaars en houdt ook nauwlettend de ontwikkelingen in hun eigen kweekvijver in de gaten. Niet elk soort is namelijk geschikt voor productie, maar door de kennis en jarenlange ervaring krijgen ze het voor elkaar om veel nieuwe soorten geschikt te maken voor de afzet.

Het voltallige Phalaenova team bewaakt de kwaliteit van de planten. Soorten die niet aan de kwaliteitseisen voldoen krijgen altijd nog een tweede kans, samen met de veredelaar bekijken ze of ze door een andere benadering de planten wel tot een prachtige plant kunnen laten groeien.

Het verkoopteam staat dag en nacht klaar om de juiste informatie naar de klanten te versturen en vervolgens de orders in goede staat uit te leveren. Het is een prachtig gezicht om de karren vol met kleurrijke planten te zien vertrekken. 

 

Ze putten enorm veel energie uit hun passie voor het kweken van Phalaenopsis. Wellicht de basis van hun succes en onderdeel van hun Phalaenova-genen. Ze staan bekend om hun brede assortiment en hoge kwaliteit en daar zijn ze best wel trots op.

Noviflora is voor Phalaenova een zeer geschikte partner om hun “unlimited colours” te leveren aan de consumenten binnen geheel Europa. Vraag je contactpersoon naar de mogelijkheden die het assortiment van Phalaenova te bieden heeft.