Inloggen
Terug naar overzicht

Barreveld – We plant the good of nature

Bij Barreveld hebben ze een passie voor het kweken van de mooiste en meest diverse selectie van planten en bloemen.

Hun uitgebreide assortiment omvat prachtige sierplanten, kamerplanten, buitenplanten en nog veel meer. Maar vandaag willen ze graag hun prachtige collectie kuipplanten onder de aandacht brengen, waaronder de mooie en kleurrijke Anisodontea, Solanum en Lantana.

De Anisodontea is een prachtige kuipplant die bekend staat om zijn schitterende bloemen in roze, rood of wit. De plant bloeit van het vroege voorjaar tot het late najaar en is gemakkelijk te onderhouden. De Solanum, ook wel bekend als de Nachtschade, is een prachtige kuipplant met paarse bloemen. Deze plant bloeit in de zomer en is gemakkelijk te onderhouden. De Lantana is een kleurrijke kuipplant die in verschillende tinten oranje, roze en geel verkrijgbaar is. Deze plant is niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk te onderhouden en trekt vlinders en bijen aan.

Maar bij Barreveld zijn ze niet alleen trots op hun prachtige selectie kuipplanten, ze zijn ook toegewijd aan het behoud van het milieu en het gebruik van duurzame kweekmethoden. Zo gebruiken ze alleen natuurlijke meststoffen en bestrijdingsmiddelen en passen ze ecologisch verantwoorde technieken toe om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.


Ontdek het assortiment van prachtige planten van kwekerij Barreveld.