Inloggen
Terug naar overzicht

Wij zijn The Mastergrowers

“Om de mooiste kwaliteit kamerhortensia te leveren, en de meest bijzondere soorten, dagen we onszelf iedere dag opnieuw uit om het hoogste niveau te halen.”


Met ontzag voor de natuur en een fascinatie voor vernieuwing telen The Mastergrowers de sterkste en meest bijzondere hortensia’s. Hun ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem. Het resultaat van jarenlange oefening, focus en heel veel liefde.

Het hart van The Mastergrowers klopt voor de kamerhortensia. De grootste bloeiende kamerplant in het voorjaarsseizoen, in eindeloos veel soorten, kleuren en vormen. Door de verschillende potmaten (van maat 9 tot 27) in hun assortiment zijn ze de totaalleverancier voor het hele schap. Ze zijn marktleider in kamerhortensia’s voor het hoge segment in Europa.

Don’t settle for less
Meesterschap, in alles wat ze doen. Met zorg en aandacht toewerken naar een resultaat waar ze trots op zijn. Liefde, leren en lef hebben; in het ambacht, maar ook in de innovatie ervan. Op die manier kweken ze de meest bijzondere hortensia’s. En nog altijd hebben ze de energie, de ambitie en het plezier om een meesterkweker te zijn. Samengevat: don’t settle for less!


“Meesterschap betekent ook continu
ontwikkelen en perfectioneren.“


Uit liefde voor de natuur
Een duurzaam beleid, uit liefde voor de natuur. Ze veredelen en kweken sterke, ongestokte soorten die minder bestrijdingsmiddelen nodig hebben. Hierdoor verbetert het de presentatie en prestatie op het schap en bij de consument én is de hortensia nog langer houdbaar. Ze verpakken het liefst in dozen, zonder hoezen en trays. Zo werken ze steeds duurzamer, door te blijven innoveren.