Inloggen
Terug naar overzicht

De kunst van het kweken

Highlands Potplants is al sinds jaren gespecialiseerd in de productie van Agapanthus AmouretteĀ®. Daarnaast hebben ze ook de breedbladerige Agapanthus Big in het assortiment. De Agapanthus Amourette SuperbĀ® is een door eigen selectie verkregen Agapanthus waar ze trots op zijn.

Naast Agapanthus hebben ze ook Leucojum, Portulaca en verschillende perkgoed in schalen in het assortiment.

Per 1 januari 2023 is het bedrijf uitgebreid met twee jonge ondernemers, zodat ook de toekomst van Highlands Potplants gegarandeerd is en de consument nog lang kan genieten van onze Agapanthus Amourette SuperbĀ®.

Agapanthus, in de volksmond ook de Liefdesbloem genoemd, is niet alleen met veel liefde gekweekt, maar het geeft ook prachtige grote bloemen. De Amourette staat garant voor een hoge sierwaarde in elke tuin.

 

Met veel passie en enthousiasme zijn ze dagelijks bezig hun producten op een verantwoorde manier te kweken. Door eigen opkweek van plantmateriaal in Kenia en selectieprogramma in eigen beheer streven ze naar een optimaal product. Om aan de wensen van de markt te kunnen voldoen streven ze naar een persoonlijk contact met hun afnemers. 

 

Bekijk hieronder het assortiment van Highlands Potplants.