Inloggen
Terug naar overzicht

Een ode aan de pioen

Van tatoeages tot schilderijen en zelfs de natuurlijke geneeskunde, de pioenroos is in alle hoeken van de wereld zeer geliefd. De bloem straalt zachtheid uit en past helemaal bij de huidige vintage trends. Tijd voor ode aan deze mooie roos!

Mooi van begin tot eind
De pioenroos blijft prachtig, van het begin tot eind. De bolle, verwachtingsvolle knop belooft veel moois en lijkt permanent op springen te staan. Als de bloem eenmaal begint te bloeien worden we beloond met een fijne, zoete geur en een explosie van kleurrijke, zijdezachte blaadjes die elk boeket doen opleven. Zelfs als de bloem gaat hangen zorgen de dramatisch verwelkte bladeren voor een fascinerend schouwspel.

Limited edition

De pioenroos is een typisch voorjaarsproduct  en wij kijken elk jaar weer reikhalzend uit naar deze periode. Er zijn meer dan 80  soorten pioenrozen te vinden, dus je kunt elk jaar weer een nieuw soort kiezen. Omdat ze van nature al uitbundig zijn hebben de bloemen maar weinig styling nodig. Een simpele vaas of zelfs gewoon een lege glazen fles is al voldoende om de bloem tot z’n recht te laten komen.