Inloggen
Terug naar overzicht

Kleurrijk en fijn: de Germini

Het kleine zusje van de felle, geliefde en kleurrijke Gerbera. Dezelfde vrolijke uitstraling, en door de subtiele maat ook perfect te gebruiken in kleinere boeketten. Of gewoon helemaal solo in een kleine vaas; de bloem heeft genoeg persoonlijkheid om ook alleen te kunnen stralen!

De Gerbera, en dus ook de Germini, hebben we te danken aan de Leidse botanicus Gronovius, die de bloem in 1737 herontdekte. Inmiddels is de bloem een van de meest verkochte bloemsoorten en beschikbaar in ontelbaar veel kleuren. Felroze, geel, donkerrood of tweekleurig? Er is vast een Germini te vinden in de kleur die jij nodig hebt.

Deze geurloze bloem is door zijn maat en vrolijke kleur fijn te verwerken in boeketten, maar kan ook in combinatie met andere Germinis of helemaal alleen de show stelen. We zien tegenwoordig steeds meer kleur, hoe gekker hoe beter, en de Germini past perfect bij deze trend. Voor styling projecten of evenementen combineren de bloemen goed met een felle, strakke achtergrond. Een beetje futuristisch en daarom precies goed voor deze tijd.