Inloggen
Terug naar overzicht

50 tinten nude

We zien neutrale kleuren steeds meer terugkomen in onze kleding, make-up en interieur – nude is helemaal in! Het palet bestaat uit lichte aardetinten van crème en beige tot lichtgrijs en peach. Warme en zachte tonen, die tegelijkertijd ook stijlvol en elegant zijn.

De bloemenwereld blijft natuurlijk niet achter op deze trend, dus hebben wij enkele nude bloemen voor je op een rijtje gezet. 

Romige rozen 

Je krijgt er spontaan trek van - de namen van de nude gekleurde bloemen. Van Germini Mokka en roos Toffee tot Anthurium Latte en Dianthus Cappuccino. Zo lekker als die verse kop koffie (met een smaakje) van de lokale barista, zo mooi zijn deze gelijknamige bloemen. Maar vergeet ook de Eustoma Brownies, chrysant santini Dusty Caramel en gypskruid Earl Grey niet, die passen ook perfect bij deze trend. Mix al deze bloemen met elkaar en voilà, een nude boeket ten top. Mis je toch een scheutje kleur? Voeg dan wat eucalyptus toe om in de natuurlijke tinten te blijven. Of combineer je het toch liever met een andere kleur? Dan kan dat ook, want bij nude past écht alles. 

Say ‘yes’ to the rose 

Niet alleen in de alledaagse mode, maar ook als trouwthema zien we de zachte aardetinten steeds meer terugkomen. Witte bloemen worden ingeruild voor nude varianten, voor een warme en moderne look. Zelfs de roos, de altijd favoriete trouwbloem vanwege de symbolische betekenis, is er in deze trendy kleur, zoals de roos Café Latte, roos Cappuccino en roos Bailey. Voor een romantische zomerbruiloft kun je het nude boeket aanvullen met droogbloemen. Dit is gelijk een schot in de roos voor het populaire boho-chique thema. 

 

Bekijk alle nude bloemen in ons assortiment hieronder.