Inloggen
Terug naar overzicht

Edelcactus “Your lifetime plant”

Sinds 1945 houdt de familie Edelman zich al bezig met cactussen. Wat in de eerste instantie begon als een hobby, groeide al snel uit naar een volwaardig bedrijf. Inmiddels is Edelcactus alweer sinds 1995 gevestigd in Amstelveen.

Ze zijn een innovatief en ervaren bedrijf. Op basis van de laatste woon en decoratie trends ontwikkelen ze jaarlijks een sierpotten lijn en diverse thema aanbiedingen. Ook worden oplossingen op het gebied van sales en marketing geboden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om producten aangeleverd te krijgen op displays, of zogenoemde eilanden. Hierbij staat de wens van de klant altijd centraal.

Wist je dat onze foodprint van de cactus en succulenten heel laag is? 

De cactussen en succulenten zijn duurzaam gekweekte planten die met de juiste verzorging heel oud kunnen worden. “Your lifetime plant.”

Samen met hun teeltspecialisten zoeken ze continu naar verduurzaming door onder andere het verminderen van veen en turf in de potgrond, 100% recyclebare kweekpotten en de inzet van duurzame energie. Edelcactus is al 20 jaar MPS-GAP gecertificeerd (sinds oprichting MPS), wat inhoudt dat het gecertificeerd is op het gebied van traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne binnen het bedrijf. Naast MPS-GAP zijn ze ook MPS-SQ, social qualified, gecertificeerd. Dit geeft aan dat ze voldoen aan de (inter)nationale eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid.