Inloggen
Terug naar overzicht

Plant World – It’s here to discover

Verken de wereld van Plant World, dé plek om sterke, unieke tropische kamerplanten, Hydrangea en winterharde palmen te ontdekken. Regelmatig kun je nieuwe soorten en innovatieve concepten verwachten van deze kwekerij, ontstaan uit de samenwerking tussen Van der Arend Tropical Plantcenter, JoGrow en Smit Kwekerijen.

Magische bladbegonia’s 

Begonia Magic Colours is sinds begin 2023 een nieuwe productlijn binnen Plant World. De rex begonia’s vallen op met haar kleuren en verschillen in het blad (spits en rond blad). De plant heeft sinds de afgelopen jaren veel populariteit teruggewonnen. De bladbegonia heeft na jaren weer een modern imago en is met name in het najaar een zeer gewilde kamerplant. Het brede assortiment is leverbaar in de potmaten 8,5 cm en 12 cm en staan bekend om haar volle en compacte groeiwijze.

Schattige hangplanten

Heb je al gehoord van het hangplantenconcept Adorable little plants? Deze schattige kleine hangplanten zijn perfect voor elke ruimte. De stander met 6 à 7 verschillende soorten groene hangplanten in potmaat 10,5 cm presenteert geweldig in elke winkelruimte. De hangplanten worden geleverd met een opvallend etiket in 4 trendy kleuren. Het herkenbare design komt ook terug op het bord bovenop de stander. 

Syngonium

De gewilde Syngonium is bij Plant World beschikbaar in vele kleuren en bladtekeningen. Wist je dat Plant World jaarrond een prachtige mix Syngonium beschikbaar heeft?

Het team van Plant World is altijd op zoek naar nieuwe soorten, waardoor er een breed assortiment is dat blijft vernieuwen. Ontdek ook het verrassende aanbod van Plant World!