Inloggen
Terug naar overzicht

De grootste rozenkwekerij van Nederland - Marjoland

Marjoland is met 20 hectare de grootste rozenkwekerij van Nederland. Het bedrijf kweekt negen exclusieve grootbloemige soorten rozen, waaronder de bekende ‘Red Naomi’ en hun vier nieuwe aanwinsten: Nayeli, Bellini, Delphine en Mariola.

Marjoland is bijna 40 jaar geleden opgericht door Mariola en Joop van den Nouweland. De naam Marjoland is een samenstelling van de namen van de oprichters. Het bedrijf wordt voortgezet onder leiding van hun zoon Daniel. De jarenlange ervaring van Joop en de visie op innovatie van Daniel ontmoeten elkaar in kwaliteit en duurzaamheid.

Bij Marjoland wordt voortdurend gekeken naar wat er nog beter kan. In 2021 zijn ze gestart met de overgang naar energiezuinige LED lampen. Daarnaast wordt er in de kas zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen, zoals beestjes die het gewas beschermen tegen natuurlijke vijanden van buitenaf. Marjoland is GLOBAL GAP, GRASP en MPSA gecertificeerd, wat bevestigt dat het bedrijf goed zorgt voor het milieu en voor haar medewerkers.

Kopie van Foto1


Bekijk hieronder het assortiment van Marjoland