Inloggen
Terug naar overzicht

Een klassieke of bonte kerstboom?

Wat is kerst zonder kerstboom? Niks! Wat voor boom zet jij dit jaar in je winkel? Ga je voor de traditionele dennenboom versierd met kerstballen of gooi je het over een heel andere boeg met een kleurrijke eye-catcher?

De echte klassieker is natuurlijk de dennenboom; niet weg te denken uit het kerstbeeld. Het is dan ook niet vreemd dat ‘Ohh dennenboom, ohh dennenboom’ al jarenlang wordt gezongen om in de kerstsferen te komen. 

De versiering wordt dit jaar weer over de top! We zien kerstballen in de vorm van cupcakes, zuurstokken en ijsjes, maar ook kerstballen met panterprint sieren de kerstboom. Wil je dit jaar toch wat anders dan kerstballen? Droogbloemen geven een kleurrijke, maar natuurlijke touch of wat dacht je van pauwenveren voor luxe uitstraling.  

 

Ben je de groene klassieker toch een beetje zat? Ga dit jaar voor een origineel exemplaar met nieuwe kerstelementen en creëer zelf een eigenzinnige boom. Het draait om volume; hoe voller, hoe beter! Denk aan gipskruid in de kerstkleur rood, gecombineerd met warm camel, en zet het tegen een roze achtergrond voor een extra dramatisch effect. Of maak het nog bonter met een kerstboom van pampasgras, niemand die om dit fluffy exemplaar heen kan. Leef je uit, want dit jaar is hysterisch niet hysterisch genoeg!