Inloggen
Terug naar overzicht

Forever Plants – slim, innovatief en duurzaam

Een innovatief en gelukkig familiebedrijf, waar op de meest slimme en duurzame manier planten worden gekweekt en culturen samenkomen.

Al meer dan 30 jaar is Forever Plants gespecialiseerd in het produceren van tropische planten. Hier ligt ook echt hun passie, omdat planten helpen hun doel te bereiken: de wereld gezonder en gelukkiger maken.

Noem het gek, maar zij geloven dat dit kan. Forever Plants gelooft in een innovatieve manier van werken. Ze waren één van de eersten met het - inmiddels - alom bekende Walking Plants System. Ze zetten zich in voor de toekomst, zodat ze de kassen met aardwarmte kunnen verwarmen. Deze kweker gelooft ook in de kracht van kennisdeling. Daarom laten ze regelmatig studenten meedenken om hun werk nog slimmer in te richten.

Deze kweker gelooft dat het goed is voor collega’s om op een breder vlak mee te denken over de organisatie, in plaats van hen te beperken tot alleen hun eigen taak. Maar bovenal geloven ze in duurzaamheid. Samen zetten ze alles op alles voor een zo gezond mogelijke toekomst. Samen staan we sterker.