Inloggen
Terug naar overzicht

Verrassend, verantwoord en vertrouwd

HL Hogervorst is een bloembollen kwekerij & broeierij in Noordwijk. De bollen die zij vakkundig kweken, gebruiken zij zelf voor het broeien van de bol-op-pot. Hierdoor weten zij precies welke kwaliteit ze in huis hebben.

Het motto van HL Hogervorst is ‘verrassend, verantwoord en vertrouwd’, met behulp van het ervaren en enthousiaste team zorgen zij ervoor dat hun motto werkelijkheid wordt.


High Quality

Met Home & Garden Beauties bieden zij een breed bollenassortiment met een hoog kwaliteitsniveau. HL Hogervorst maakt gebruik van de beste soorten voor bol-op-pot, zoals de Pearl-soorten van de hyacint. Deze bollen zijn met vakmanschap geteeld. Na een jaarlijks proces van planten, rooien, selecteren en behandelen, zijn de bollen na 3 tot 4 jaar klaar om op pot gezet te worden. Door dit zorgvuldige proces kunnen zij bloeigarantie bieden.

Respect
Elke plant wordt geproduceerd met respect voor mens en milieu. Het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, watergift, energie en afval wordt namelijk geregistreerd en waar mogelijk geminimaliseerd.

foto



Verrassend

Ook dit jaar heeft HL Hogervorst weer leuke nieuwe creaties in de arrangementen en nieuw aanbod bij de narcis, muscari en tulp. Bijvoorbeeld Muscari Mix 9cm, bestaande uit 3 of 4 soorten Muscari in 1 tray. Eén daarvan is Muscari Emmy. Deze blauwe Muscari, wiens kelkjes witte randen hebben, heeft een lange volle tros. Al snel in de bloeifase komt er een wit toefje aan de bovenkant in bloei. Narcis Josina en Adriana zijn prachtig rijkbloeiende narcissen met een middelgrote bloem. Een 9cm potje geeft al direct een “vaas” met bloemen.

Benieuwd naar de producten van HL Hogervorst? Bekijk dan hier het assortiment.