Inloggen
Terug naar overzicht

You are so special – Phalaenopsis Valentijn special

Zijn jouw klanten op zoek naar iets anders dan een ring voor Valentijnsdag? Een Phalaenopsis is dit jaar het ultieme Valentijns cadeau.

Er zijn veel mogelijkheden, maar de keuze hangt af van de boodschap die je wilt overbrengen. De één zegt dat zij de ware voor je is, terwijl de ander symbool staat voor de sterke band tussen jullie.

My one and only Singolo

Met de enkelbloemige Phalaenopsis laat je zien dat zij de ware is voor jou. De Singolo is de eerste in zijn soort. Het is een opvallende verschijning met een prachtige grote bloem, die hoog boven zijn bladeren uitsteekt. Een zeldzaam soort en een innovatief cadeau. Bovendien is de Singolo ongelooflijk sterk en verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

A connection so strong like a Ponto

Vullen jullie elkaar aan en zijn jullie beide een steunpilaar die de brug tussen jullie staande houdt? Dan beschrijft de Ponto jullie liefde perfect. De mooie takken met weelderige bloemen komen elkaar tegen in de lucht. Het resultaat? Een brug gemaakt van bloemen, fascinerend om te zien. Vergeet niet twee decoratieve potten te kiezen voor de finishing touch!

The fragrance for her

Twijfelt jouw klant tussen een parfum en een boeket voor Valentijnsdag? Geen zorgen, wij hebben de middenweg! Er is namelijk een geurige orchidee. Afhankelijk van jouw partners voorkeur, kun je gaan voor een licht zoete geur of een meer intense geur. Voornamelijk in de ochtend is de geur optimaal, aangezien bestuivers in de nachts het meest actief zijn. Zij zetten de CO2 om in zuurstof en door dit proces ontstaat een natuurlijke parfum. Een attent cadeau voor iedereen die jij een heerlijke start van de dag toewenst. De geurende orchidee is verkrijgbaar in verschillende kleuren met elk hun eigen geur.

A beating heart

Laat haar jouw liefde zien en geef haar een Phaleanopsis in de vorm van een hart. De sierlijk gebogen takken, met toppen die een duik naar beneden nemen, vormen samen een hart van bloemen. Daarnaast biedt het ijzerdraad de nodige ondersteuning tijdens de groei om dit kunstwerk te creëren. Dus “geef” je hart aan jouw geliefde deze Valentijn.

Bekijk ons orchideeën assortiment om op te vallen met Valentijnsdag!