Inloggen
Terug naar overzicht

Welke roos past bij jouw Valentijns date?

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag? Iets sportiefs, cultureels of juist heel romantisch? Eén ding is zeker, vergeet niet je lover te verassen met een prachtig bouquet rozen! Voor elk soort date een bijpassende favoriet! Verras je geliefde met je creativiteit en een mooie bos bloemen. De sleutel tot het hart!

Romantisch

Romantische date:
Roos Red Naomi

Ga je voor een traditioneel diner bij kaarslicht? Beide elegant opgedoft samen genieten van jullie favoriete gerechten. Er is maar één bloem die hier perfect bij past en dat is natuurlijk de rode roos, die staat voor de sterke liefde tussen jullie. De roos brengt de boodschap "Ik hou van je" over en dat is precies wat je wilt dat je geliefde weet.




Celeb

Film date:
Roos Celeb

Heb je een intieme avond gepland om samen naar je favoriete film te kijken? Films kunnen allerlei emoties losmaken, waardoor je nieuwe kanten van elkaar leert kennen. Met een boeket 'Roos Celeb' laat je weten dat je de ander leuk vindt en laat hem of haar voelen als de ‘celebs’ uit de film.

 

 

 

 

 

Picknick

Picknick date:
Roos Harmony in Peach

Een gezellige picknick met heerlijk zelfgemaakte gerechten en diepe gesprekken over het leven? Haal dan een boeket perzikkleurige rozen in huis! De rustgevende kleur past bij een sprookjesachtige date zoals deze. De 'Roos Harmony perzik' drukt jullie waardering voor elkaar uit, net zoals het plannen van een doordachte date zoals deze. 

Ocean Song

Wandel date:
Roos Ocean Song

Ga je een wandeling maken? Op het strand, door een stad of in een bos? Rustig praten en elkaars hand vasthouden, zo onschuldig maar onwijs schattig, net als de lavendelkleurige roos. Verras je ‘liefde op het eerste gezicht’ met de 'Roos Ocean Song' of verklaar je liefde aan je soulmate. 

 

 

 

Good times

Culturele date:
Roos Good Times

Ga je voor een cultureel uitstapje? Bezienswaardigheden bekijken, lekker wandelen en praten? Zo leer je niet alleen elkaar kennen, maar ook de omgeving. Wat is dan een betere keuze dan een gele roos? Het symboliseert een warme herinnering, net als hetgeen dat jullie op dat moment samen creëren. De naam van de roos zegt al genoeg: goede tijden! 

 

Carpe diem

Sport date:
Roos Carpe Diem

Zijn jullie allebei fanatieke sportliefhebbers? Of het nu voetbal, turnen of hockey is. Vind je het heerlijk om samen te gillen en te juichen? En ben je van plan om naar jullie favoriete club te gaan kijken, dan is een boeket oranje rozen iets voor jou. Het staat voor enthousiasme en passie, wat niet alleen past bij jullie relatie, maar ook bij jullie gezamenlijke hobby.

 

 

Fiesta

Uitgaans date:
Roos Fiesta

Van plan om naar de plaatselijke bar te gaan of naar een bar iets verder weg waar jullie allebei dol op zijn? Beginnen met drankjes en gesprekken over alles en niets, terwijl je later op de avond een dansje waagt op de dansvloer. Plezier hebben samen dat is waar het om gaat, precies zoals de 'Roos Fiesta' je vertelt! De vrolijke kleuren zullen de ogen van jouw geliefde laten glinsteren.

 

 

Adventure

Avontuurlijk date:
Roos Adventure

Zijn jullie beiden avonturiers? Altijd op zoek naar adrenaline? En heb je een hi-energy date gepland voor je partner deze Valentijn? Dan past de 'Roos Adventure' perfect bij jouw plan. Omdat jullie allebei waaghalzen zijn, nodigt deze roos je grote liefde uit voor een toekomst vol avonturen. Deze vrolijke roos straalt lust, illusie en verlangen uit; net als het gevoel dat jullie voor elkaar hebben.