Inloggen
Terug naar overzicht

Mediterrane inspiratie

Iedereen die op vakantie gaat, neemt graag een souvenir mee naar huis om de herinnering aan dat speciale moment voor altijd vast te houden. Mediterrane planten nemen je mee in het karakteristieke mediterrane gevoel met geur, kleur en smaak om de vakantie-ervaring levend te houden. Er zijn drie mediterrane stijlen: Kleurrijke zonsondergangen, Smaakvolle souvenirs en Geurige velden.

Kleurrijke zonsondergangen

De schoonheid van een kleurrijke zonsondergang herinnert ons eraan dat, ondanks aan alle goede dingen een einde komt, de herinneringen altijd bij ons zullen blijven. 

Shop citrus

Smaakvolle souvenirs

De smaak van verse lokale producten die met zorg en passie zijn behandeld. Verleidelijk fruit en inspirerende ingrediĆ«nten: onze eigen culinaire souvenirs. 

Shop olea

Geurige velden

Avondwandelingen door prachtige lavendelvelden. Door de geuren van bloeiende kruiden kunnen we een moment nemen voor zelfreflectie.

Shop lavendel

Of de zon nu schijnt of het bewolkt is, de planten uit het Mediterrane-assortiment geven je direct een vakantiegevoel. Bekijk hier ons Mediterrane assortiment met citrusbomen, olijfbomen en lavendel.