Inloggen
Terug naar overzicht

Delicate as a baby’s breath – Gypsophila

Zo zacht als een wolk en beschikbaar in vele kleuren. De mogelijkheden om de Gypsophila te stylen zijn eindeloos. Daarnaast vertelt de bloem een verhaal, dit maakt het een perfecte toevoeging in elk boeket of arrangement.

De bloem heeft een diepe betekenis, dus wanneer je een boeket met Gypsophila cadeau geeft, geef je eeuwige en onschuldige liefde. Bovendien drukt het een betekenisvolle vriendschap uit of een bedankje. Het is de perfecte bloem voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft, een babyshower of de komst van een kindje. In sommige culturen wordt het zelfs aan moeders gegeven na de bevalling, om hen veel geluk en een gezond leven te wensen. 

Gypsophila staat bekend als de perfecte opvuller in een boeket, omdat deze fragiele schoonheid met haar duizenden kleine bloempjes, rust uitstraalt. Probeer twee soorten te combineren voor een aantrekkelijker en opvallender geheel. Het ene soort heeft grotere bloemen dan de ander, dit zal elkaar versterken.

Van nature is de Gypsophila in twee kleuren verkrijgbaar: wit en roze. Maar door middel van verf, worden ze getransformeerd in elke kleur van de regenboog. Ook past het prachtig bij elke bloem; van een zonnebloem tot aan een Orchidee of Anthurium. Hierdoor kan dit jaarrond product, elk seizoen op een totaal andere manier gebruikt worden; de kameleon onder de bloemen!