Inloggen
Terug naar overzicht

OK Plant - Colourful in every season

OK Plant streeft ernaar een trendsettende kweker van groene en bloeiende planten te zijn en te voldoen aan verwachtingen van de klant. Ze gaan tot het uiterste; zo combineren ze planten met eigen ontwikkelende sierpotten om aan te sluiten bij de laatste woon- en decoratietrends.

Ook bieden ze totale marketing- en salesoplossingen door onder andere het ontwikkelen van onderscheidende en gebruiksvriendelijke productdisplays. Met hun lifestylemerk Kolibri Company zorgen ze voor een prettige sfeer in huis met orchideeën en groene planten.

Behind the brand

Het hart van Kolibri Company zijn Rob en Desiree Olsthoorn, eigenaren van OK Plant. Zij delen de passie om elk huis te transformeren naar een plek waar je tot rust komt, je prettig voelt. Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van verfijnde en flamboyante planten, hoofdzakelijk orchideeën, die de leefomgeving op een natuurlijke manier verrijken.

 

De producten en diensten van Kolibri Company zijn, zoals de kolibrie en de orchidee elkaar beter maken, het resultaat van een geslaagde kruisbestuiving tussen orchideeën, bijpassende groene planten en woonaccessoires, die het interieur op een natuurlijke manier verrijken. Laat je inspireren in de Kolibri showroom in Naaldwijk (Nederland), waar je deze grenzeloze schoonheid zelf kan beleven. 

 

Duurzaamheid
OK Plant weet al langer dat de natuur veel te bieden heeft. Niet alleen in de vorm van spraakmakende orchideeën en planten die in uiterlijk uitblinken, maar ook door de innerlijke schoonheid die ze te bieden hebben.

In hun kwekerijen kweken zij premium orchideeën en groene planten, die zijn geselecteerd op basis van verfijnde details en een unieke uitstraling. Met vakmanschap produceren zij milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord tot het hoogst haalbare niveau. De duurzaamheidskeurmerken (MPS SQ, MPS GAP, MPS A+, MPS Product Proof) zijn hiervan het bewijs. Zo laten zij de planten tot groei en bloei komen; duurzaam met respect voor mens en omgeving.

Bekijk het assortiment van Kolibri Company hieronder.