Inloggen
Terug naar overzicht

Mandevilla, de bloeiende klimmer

Maak kennis met de Mandevilla! Deze exotische klimmer, die oorspronkelijk uit de tropen van Centraal en Zuid-Amerika komt, wikkelt zichzelf maar al te graag vast aan alles wat in zijn buurt te vinden is. Of het nu een hek of een regenpijp is, de Mandevilla is niet kieskeurig en past zich gemakkelijk aan. De perfecte tuingenoot als je het ons vraagt.

Help de natuur
Wie een Mandevilla in zijn tuin heeft staan, helpt de natuur automatisch ook een handje. Deze vrolijke klimmer is namelijk een grote favoriet onder vlinders en bijen. Je zult dus niet alleen maandenlang plezier hebben van de Mandevilla, maar ook van alle vliegende bezoekers die een kijkje komen nemen bij de heerlijk geurende bloemen. Iets waar wij zelf natuurlijk ook van kunnen genieten!

Groene schutting
De Mandevilla kan in de volle grond tot wel 4 meter lang worden, ideaal om een groene schutting te creëren. Maar ook in potten op het balkon zal deze plant goed groeien. De scheuten groeien snel en zijn makkelijk te geleiden dankzij de flexibiliteit. Plaats een paar potten naast elkaar, zodat ze tussen de spijlen van het balkon zullen groeien en je kunt heerlijk genieten van je privacy.    

 

Bekijk hieronder ons assortiment aan Mandevilla’s.