Menu
Inloggen

 

FAN VAN DE
CAMPANULA

Tijd om deze fijne plant wat beter te leren kennen!

Lees meer

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

CREËER EEN EIGEN KRUIDENTUIN

Wie houdt er niet van een kop verse muntthee, aardappeltjes met rozemarijn of een pizza met oregano? Kruiden maken eten nog lekkerder en al helemaal als ze vers van de plant geplukt kunnen worden uit het raamkozijn of de achtertuin.

Lees meer

Bloemen

ROMANTISCHE RANONKEL

Het is bijna niet te geloven dat uit zo'n klein bloemknopje uitgroeit tot zo'n prachtige bloem. De ranonkel heeft verschillende laagjes bloemblaadjes, die zich stuk voor stuk openen, zodat er steeds meer van het hart tevoorschijn komt.

Lees meer

 

HUNTER CHRISTA - SIERGRASSEN

Onze Hunter Christa gaat voor u op zoek naar grassen met een unieke uitstraling; luchtig, aaibaar, stoer, compact of bijzonder van kleur.

 

Lees meer

Olijf

 

ALVAST OP VAKANTIE MET DE OLIJFBOOM

Het is misschien schrale troost voor het lange wachten, maar deze mediterrane boompjes zijn alvast een voorproefje voor wat zeker komen gaat deze zomer! Mooi voor in de tuin of in de woonkamer, als het nog te koud is.

 

Lees meer

Zen

 

ZEN MET BLOEMEN EN PLANTEN

In onze moderne samenleving ligt het tempo hoog, onze levens en lifestyles worden overspoelt met stress. Tijd om te vertragen. We moeten onze weg terugvinden naar onze echte ik, de tijd nemen om onze omgeving te waarderen en vrede te vinden in de chaos van ons eigen leven.

 

Lees meer

ONLINE UPDATE


Wist je dat… er in onze webshop een aantal aanpassingen zijn gedaan om nog makkelijker te kunnen winkelen? Lees hier de nieuwste tricks!

Lees meer