Inloggen
Terug naar overzicht

Finest – our ultimate quality label

De allermooiste bloemen en planten, afkomstig van de meest getalenteerde kwekers en geselecteerd door onze eigen productspecialisten. Ons mooiste concept en ons ultieme kwaliteitslabel – dat is Finest.

De bloemen en planten worden met veel aandacht uitgekozen door onze productspecialisten, die oog hebben voor detail. Alleen als de producten écht goed zijn, worden ze toegevoegd aan de topselectie en krijgen ze ons befaamde vijfsterrenkeurmerk. Zo komen uitsluitend de meest luxueuze en premium producten in aanmerking.

 

Onze getalenteerde kwekers zijn toegewijd aan hun vak; voortdurend op zoek naar betere kweektechnieken en duurzamere teeltmethodes, en experimenteren met bloemen en planten om ervoor te zorgen dat de mooiste soorten in hun kwekerij te vinden zijn. Ze hebben passie voor hun product en dat zie je terug in de kwaliteit.

Blok 1

Kwaliteit

Finest bloemen en planten worden met veel zorg en aandacht op een zoveel mogelijk milieuvriendelijke wijze geteeld (minimaal MPS-A), en zijn exclusief verkrijgbaar bij Noviflora. Onze kwekers zorgen ervoor dat de bloemen en planten altijd aan deze kwaliteitseisen voldoen en onze keurmeester Kees houdt hier toezicht op. 

Blok 2

Duurzaamheid 

Voor Finest maken we, waar het kan, duurzame keuzes. Finest herken je aan het stijlvolle label of de sticker op de tray. Deze is van zoveel mogelijk duurzaam materiaal met FSC-keurmerk; voor elke boom die wordt gekapt, wordt er ook weer een nieuwe boom geplant. Bovendien is de steker van bamboe en is dus volledig milieuvriendelijk. 

Wil je ook de allermooiste bloemen en planten met de hoogste kwaliteit in jouw winkel? Filter op ‘Finest’ onder het kopje ‘Merken’ in onze webshop en bestel jouw Finest producten. Of wil je meer weten over Finest? Vraag ernaar bij je accountmanager of mail marketing@noviflora.nl.