Inloggen
Terug naar overzicht

Musthaves

Elke dag gaat onze inkoper en chef Musthaves, Rudy, van kweker naar kweker om nieuwe groene en fleurige schatten uit te zoeken, die kunnen worden toegevoegd aan de Musthaves collectie. Wil je meer weten over het Musthaves-concept? Wij hebben Rudy geïnterviewd om er alles over te vertellen.

Waar staat het concept Musthaves voor?

Een selectie van trendy bloemen en planten die essentieel zijn voor onze klanten om in hun winkel te hebben voor die specifieke periode. Het is een handigheidje om de meest exclusieve en aantrekkelijke producten in je winkel te hebben, zonder dat het onze klanten te veel moeite kost. Je kan de producten gemakkelijk vinden door te filteren op ‘Musthaves’ in de webshop. 

 

Elke week een nieuwe selectie, dat zijn heel wat Musthaves!

Dat klopt! Maar elke dag gaan mijn collega’s en ik op bezoek bij kwekers, dus we komen veel gave items tegen. Zonde om dat niet te delen met onze klanten. Elke week staan er weer nieuwe schatten vinden in onze webshop, parels die ze in een handomdraai kunnen toevoegen aan hun winkel. 

 

Hoe bepaal je wanneer iets een echte Musthave is?

Het moet net even anders dan anders zijn. Net dat stukje karakter of die unieke eigenschap dat je niet vaak ziet. Een Musthave is een item waarvan ik denk: yes, dit is gaaf. Het kan een nieuw product zijn of een product dat we al langer kennen en nu weer terug is van weggeweest, maar zeker een plek in de spotlight verdiend. Maar ook onmisbare seizoensproducten, topfavorieten en producten met een nieuwe twist. 

 

Wat maakt het concept zo bijzonder?

Onze Hunters gaan zelf op zoek naar Musthaves. Doordat zij lange tijd werkzaam zijn in het vak beschikken zij over de juiste kennis om te oordelen of een product wel of niet ‘Musthave waardig’ is. Elke week is er een wisselend aanbod, dus het is telkens weer een verrassing wat erbij zal staan. Dit maakt het concept Musthaves naar mijn mening een ‘must-to-have’ voor onze klanten.

Benieuwd naar de Musthaves van dit moment? Gebruik de ‘Musthaves’ filter in onze webshop om de collectie van deze week te zien.