Inloggen
Terug naar overzicht

Vireõ

Vireõ is de overkoepelende naam voor een aantal kwekerijen: Berghoef Plants, Hedera Plant, Heemskerk Plant, HPD Potplanten en Koolhaas Kwekerijen. Deze hebben de krachten gebundeld op het gebied van inkoop- en verkoopactiviteiten, concepten en orderafhandeling. De kwekerijen bevinden zich in de omgeving van Aalsmeer en beslaan gezamenlijk meer dan 30 hectare.

Het brede assortiment van Vireõ maakt ook diverse soorten gemengde orders mogelijk. Deze kunnen in kleine en grote volumes worden besteld. De diverse producten van Vireõ zijn leverbaar in verschillende verschijningsvormen. Dit vaak in combinatie met exclusieve verpakkingen, sierpotten of toegevoegde waarde.

 

Alle kwekerijen staan voor kwalitatief hoogwaardige producten, gekweekt onder moderne en verantwoorde omstandigheden. Tijdens de teelt en sorteerfase worden regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierdoor staat Vireo garant voor uniforme partijen van een uitstekende kwaliteit.

Maatschappelijk verantwoord produceren is een vast onderdeel van het beleid van Vireõ. De productie vindt plaats in gesloten systemen en er wordt minimaal gebruik gemaakt van gewasbeschermingsmiddelen. Alle kwekerijen van Vireõ zijn MPS gecertificeerd. 

Vireõ heeft altijd de lange termijn relatie met haar klanten voorop staan. Vireõ biedt relevante topproducten, inspiratie, toegevoegde waarde en betrouwbaarheid.