Inloggen
Terug naar overzicht

Digital Lavender

Fris en zacht tegelijk, optimistisch en bovenal cool: Digital Lavender is de kleur waar we allemaal naar snakken. Het is dé trendkleur van 2023 en dus onvermijdelijk dat deze zachte violettint een grote rol gaat spelen. Een paarse pastel die twee contrasterende emoties uitdrukt en elkaar in perfecte harmonie brengt: vrolijkheid en kalmte.

Het is niet blauw en niet roze, niet koel en niet warm, niet uitgesproken zoet of juist masculien; het is dat allemaal. Paars prikkelt de creativiteit en fantasie, maar door de koele inborst staat deze tint ook voor sereniteit. En waar lavendel een gevoel van kalmte en vrede oproept, zit er aan Digital Lavender een spacey, virtueel randje. Vandaar die naam, die de associatie oproept met digitaal escapisme. Hoe meer tijd we voor onze schermen doorbrengen, hoe sterker onze behoefte aan ontspanning en welzijn. De kleur is er daardoor bij uitstek een die verbindt: fantasie met werkelijkheid, de digitale met de fysieke wereld en ratio met gevoel.

Digital Lavender is de nieuwe kleurinspiratie. Al volop te zien op de catwalk en rode loper, maar ook als haarkleur, muurverf en op meubels. Tijd dus om dit rijtje aan te vullen met bloemen en planten in deze zachte paarstint. Het mooiste is deze rustige kleur goed te combineren is met andere tinten, dus combineer erop los met bloemen, planten en potten in andere kleuren.

 

Laat je inspireren door deze trend en zet Digital Lavender-gekleurde producten in je winkel.