Inloggen
Terug naar overzicht

VDE Plant

VDE Plant in Woubrugge is een duurzame producent van planten die voortdurend innoveert op het gebied van productie en producten. Met hun merk INTENZ willen zij hun klanten niet alleen inspireren, maar ook informeren over alles wat met groen te maken heeft. Groen is voor hen geen trend, maar een lifestyle waar zij zich al 75 jaar voor inzetten.

Als familiebedrijf van de derde generatie heeft VDE Plant al veel ervaring opgebouwd in de sector. Ze weten wat klanten willen en spelen daarop in met hun brede assortiment. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën om een zo duurzaam mogelijk productieproces te hanteren. VDE Plant vindt het belangrijk dat de producten op een verantwoorde manier worden geteeld en dat hierbij rekening wordt gehouden met het milieu. Bij VDE Plant zijn ze voortdurend bezig met productinnovatie, ze willen hun klanten de beste kwaliteit bieden en voeren daarom continu verbeteringen door. Dit doen ze bijvoorbeeld door te experimenteren met nieuwe plantensoorten, maar ook door hun productieproces verder te optimaliseren.

Het merk INTENZ staat voor de intensiteit en puurheid van de natuur. Hiermee hopen ze klanten te inspireren om meer groen in hun leven te brengen. Zo dragen ze hun steentje bij aan het vergroenen van de omgeving en aan een duurzamere wereld. 

VDE Plant staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met het brede assortiment en hun merk INTENZ willen ze klanten inspireren en informeren over alles wat met groen te maken heeft. Dit doet VDE Plant al 75 jaar en daar zijn ze trots op.