Menu
Inloggen

Klantinfo

Hoe word ik klant? 
Je kunt klant worden door het registratieformulier in te vullen. Wanneer je dit hebt gedaan, nemen we contact met je op om de mogelijkheden verder te bespreken. We maken een klantprofiel voor je aan, waarmee je kan inloggen op de website die je toegang geeft tot de webshop.

Wat zijn de voordelen van het klant zijn bij Noviflora?
Je profiteer van de kennis en ervaring die wij in vele jaren hebben opgebouwd met het informeren, inspireren en bedienen van bloemisten, groothandels, retailers en tuincentra. Noviflora biedt een uitgekiend assortiment van groene en bloeiende kamer- en tuinplanten en van snijbloemen in de meest optimale mix van import en lokaal product. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Als klant heb je toegang tot blog-items met informatie over trends, producten en kwekers. Ook krijg je exclusief toegang tot de Hunter-tool en de vele concepten van Noviflora die speciaal voor jou zijn ontwikkeld op basis van onze product- en marktkennis en de laatste trends. 

Waarom kan ik geen prijzen zien in het assortiment?
Om de prijzen te zien, dien je klant bij ons te zijn en in te loggen.

Wat is de Hunter-tool? 
Als klant van Noviflora krijg je door middel van jouw login toegang tot de Hunter-tool. Hunters zijn onze productspecialisten die heel Europa doorreizen om voor jou de mooiste planten en bloemen te vinden. Met de tool kan je via de Hunter-pagina direct de ‘hunts’ bekijken. Je bent dus een van de eersten die de nieuwe, mooie of bijzondere producten te zien krijgt. Zie je iets leuks? Dan kan je de producten kopen. Je kan er ook je favoriete Hunter volgen. Dan ontvang je automatisch een e-mail als er nieuwe ‘hunts’ beschikbaar zijn.

Hoe blijf ik op de hoogte van Noviflora-nieuws?
Je kunt op de hoogte blijven van ons door middel van de nieuwbrief die we  maandelijks naar onze klanten sturen. Verder kun je ons volgen op social media, via de Hunter-tool en de blogs op website. Daarnaast kan je als klant rechtstreeks contact opnemen met jouw accountmanager, die jou op de houdt van het laatste nieuws. 

Hoe is het transport geregeld?
Samen met jou bekijken we hoe we het transport het beste kunnen regelen. We transporteren de producten met vrachtwagens, onder optimale condities. We kunnen de producten aan de deur van jouw winkel bezorgen, maar je kunt ze ook afhalen op een centrale afhaalplek of bij onze vestigingen in Nederland of Zweden. De kosten en levertijd van het transport zijn afhankelijk van de plaats van jouw afleverpunt. Als de bestelling is bevestigd, kan je erop rekenen dat je bestelling op tijd vertrekt en bij jou aankomt. 

Welke betalingsmogelijkheden biedt Noviflora?
We bekijken samen met jou welke betalingsmogelijkheid het best bij jou past. 

< Terug naar overzicht