Inloggen

Klantprofiel

Ik heb een klacht/vraag. Wat nu? 
Bij vragen en/of klachten, neem je contact op met jouw contactpersoon. 

Hoe kom ik bij mijn profiel?
Je komt als klant bij je eigen profiel door in te loggen met je inloggegevens. Vervolgens druk je rechtsboven op de knop waarin je naam staat en kom je op jouw profiel. Je profiel bestaat uit openstaande bestellingen, bestelhistorie, prijslijsten, favorieten en een knop om uit te loggen van jouw profiel.

Hoe pas ik mijn (inlog)gegevens aan?
Hiervoor kan je contact opnemen met je contactpersoon. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Klik in het inlogmenu op de knop ‘ wachtwoord vergeten’ en vul je e-mailadres in. Je ontvangt een nieuw wachtwoord via de mail.

Waar kan ik mijn vorige bestellingen terugvinden?
Je kunt je oude bestellingen terugvinden onder het menu ‘bestelhistorie’ in jouw klantprofiel. Hier staat een overzicht van al jouw voorgaande bestellingen. 

Hoe voeg ik producten toe aan mijn favorieten? 
Je  kunt  producten toevoegen aan je favorieten door in het assortiment een specifiek product aan te klikken en vervolgens te klikken op het hartje. Je favorieten worden opgeslagen en vind je terug in het menu ‘favorieten’ van jouw klantprofiel. Ook kan je in het assortiment filteren op jouw favorieten via de categorie ‘partij’.

Wat zijn prijslijsten? 
Prijslijsten zijn handmatig aangemaakte offertes van onze accountmanagers. Deze worden klantspecifiek gemaakt en zijn voor een bepaalde periode actief. Dit kan een aanbieding zijn, specifiek aanbod of een aangevraagde offerte. De prijslijsten zijn beschikbaar in jouw profiel onder de knop ‘prijslijsten’ of via het filtermenu onder het kenmerk ‘prijslijsten’.

< Terug naar overzicht