Inloggen
Terug naar overzicht

Ogreen

Ogreen staat voor een bewust en gezond leven. Een 'way of life' waarin Scandinavisch design, een gezonde lifestyle en de kracht van de natuur samenkomen.

Clean
Tegenwoordig zijn we veel vaker binnen dan vroeger, en onze huizen zijn ook nog eens goed geïsoleerd. Lekker behaaglijk, maar verre van gezond. Giftige stoffen die onopgemerkt vrijkomen uit dagelijkse producten als vloerbedekking, meubels, en cosmetica, zweven rond in de kamers en zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit van een binnenruimte zo'n 5 tot 10 keer slechter is dan buiten.

Planten zijn actieve luchtzuiveringsmachines die CO2 omzetten in zuurstof en deze schadelijke stoffen uit de lucht filteren. Een Ogreen Clean Machine kan tot 30m2 aan lucht zuiveren, waardoor u een gezonder leven kan leiden.Vital

De Ogreen Clean Machines zijn wetenschappelijk getest door Fytagoras op hun luchtzuiverende kwaliteiten- alleen de planten die minstens 7m2 aan lucht zuiveren krijgen een Ogreen Clean Machine kwalificatie. Maar planten kunnen nog veel meer doen voor uw dagelijkse welzijn. Meerdere studies tonen aan dat planten in huis of op kantoor actief bijdragen aan uw creativiteit en concentratie, en kunnen zelfs functioneren als natuurlijke geluidsdempers of airconditioners.

Green
Ogreen planten worden milieubewust gekweekt, met MPS A als minimale standaard. De verpakking is duurzaam en volledig afbreekbaar, dus goed voor het milieu en onze planeet.

Meer informatie: www.ogreen.eu

Wilt u een Ogreen dealer worden? Neem dan contact op met mail@ogreen.eu.