Inloggen
Terug naar overzicht

Arend Roses

Nico van der Arend begon in 1976 het huidige Arend Roses, uit pure liefde voor rozen. Tegenwoordig worden Arend rozen gekweekt op elf hectare, verdeeld over twee locaties in het Westland. Die liefde voor het product is ook bij de tweede generatie van der Arend, Remco, en zijn compagnon Richard nog in overvloed aanwezig.

Arend Roses investeert intensief in nieuwe technieken en in duurzaamheid, om een zo groen mogelijk product te kunnen leveren. Als een van de weinige kwekers mag Arend Roses de certificaten MPS-A, MPS-Quality, MPS-Social Quality, MPS-GAP en GRASP voeren. Dat wil zeggen dat we transparant werken, met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten.

02 beeld + tekst

Om een perfecte uniformiteit qua rijpheid van de bloemknop te creƫren, worden de rozen zeven dagen per week, twee maal per dag met de hand geknipt. In de verwerkingsruimte voeren gespecialiseerde medewerkers op elke (!) roos een kwaliteitscontrole uit. Alleen rozen die aan de door ons opgestelde kwaliteitseisen voldoen, worden door de bosmachines gevoerd. Onze kwaliteitseisen liggen aanzienlijk hoger dan de eisen van de veilingen.

Jaarlijks wordt het assortiment van Arend Roses uitgebreid met een aantal bijzondere exclusieve soorten welke een meerwaarde zijn voor elke bloemist!


Foto credits: Arend Roses