Inloggen
Terug naar overzicht

Butter

Artistieke uitingen zijn afhankelijk van kleuren. Die inspireren tot creatie en geven ziel aan een kille ruimte. Nostalgische pasteltinten vormen een basiskleurenpalet als het gaat om interieurdesign en kunstgeschiedenis. Deze kleuren wijzen op vooruitstrevendheid en geven tegelijkertijd een aura van Scandinavisch vintage aan moderne interieurs.

Geel is een 'still going strong trend' die steeds maar weer lijkt terug te keren. Haar complete verkwikkende kleurenpalet van lichte tot aardse tinten straalt warmte en energie uit. Geel kan zowel sierlijk als verleidelijk overkomen, zonder daarbij de ruimte over te nemen. Accessoires en details in vrolijke geeltinten, lichtgeel en blozend bruin vallen op als sfeerverhogende accenten. Het zijn geen aandacht-eisende, opvallende tinten, maar ze zorgen met hun subtiliteit eerder voor een zacht en warm gevoel van veiligheid - heel belangrijk met de huidige focus op een heilzame thuisomgeving. 

In tijden van onzekerheid versterken warme, veilige kleuren het gevoel van thuis als kasteel; een houvast in stormachtige tijden. In onze eigen veilige ruimtes kunnen we de levensvreugde en het optimisme creƫren dat we nodig hebben.