Inloggen
Terug naar overzicht

Amigo Plant – Het draait om durven en doen

Wat begon als een onschuldige passie voor succulenten, groeide uit tot een professionele onderneming met een uitgebreid en hoogwaardig assortiment Echeveria’s, Crassula’s, Haworthia’s, Aloe’s en Peperomia en meer.

Amigo Plant gaat over passie en vakmanschap, over bevlogen ondernemen en over durven en doen. Het gaat over verbinden, inspireren en verrassende innovaties. Dat is wie ze zijn en waar ze voor staan. 

Net zo bevlogen en betrokken als toen ze begonnen, telt hun bedrijf inmiddels meerdere locaties in Nederland en één in Portugal. Elke kas heeft een ander klimaat, passend bij de eisen van de plantgroepen. Iedere locatie heeft een eigen manager en een teeltmanager, en samen zorgen zij met liefde en deskundigheid voor optimale omstandigheden voor de planten.

Bij Amigo Plant willen ze de wereld mooier – en vooral groener – maken en ze houden rekening met de wereld om zich heen. Een proces dat nooit af is, waardoor ze voortdurend op zoek zijn naar duurzame alternatieven en verbeteringen. Een deel van de kassen wordt verwarmd met de restwarmte van de huisvuilcentrale. Amigo Plant heeft de MPS A en MPS GAP status. 

Bekijk hieronder het assortiment van Amigo Plant.