Inloggen
Terug naar overzicht

Smit Kwekerijen – Blijven verrassen

Bij Smit Kwekerijen kweken ze al jaren sterke, unieke en duurzame groene kamerplanten. Het ruime aanbod van groene kamerplanten is onderverdeeld in diverse productlijnen: Eden Collection, Eden Hangplanten, Eden Jungles en Eden Specials. Naast deze lijnen besteden ze veel liefde en passie aan de productontwikkeling van nieuwe planten en concepten.

Nieuw planten en concepten
Een belangrijk speerpunt van het bedrijf is productontwikkeling. Ze willen hun klanten blijven verrassen met een nieuw aanbod. In de afgelopen jaren heeft Smit Kwekerijen onder andere de plantenfamilies Alocasia, Begonia en Philodendron aan het assortiment toegevoegd. Maar ook de Piper Sylvaticum en een uitbreiding in het Peperomia assortiment behoort tot de vernieuwingen.

Naast de planten hebben ze onlangs ook een nieuw concept op de markt gebracht, namelijk de Adorables. Lieve, kleine hangplanten gepresenteerd op een speciaal ontwikkelde standaard, waarmee je het kleurrijke assortiment planten kan presenteren. Veel planten die op relatief weinig ruimte in de winkel gepresenteerd kunnen worden. Het concept Adorables is opgemaakt in vrolijke opvallende kleuren, zodat het geheel opvalt bij de consumenten. Geïnteresseerd in een standaard vol Adorables? Neem contact op met je accountmanager.

Bekijk hieronder het assortiment van Smit Kwekerijen.