Inloggen
Terug naar overzicht

Een 'holly' kerstfeest - Ilex

De kerstman, een grote sok aan de open haard, een dennenboom versierd met lichtjes en ballen, en Ilex-stukjes - allemaal kerstklassiekers! Wist je dat de Ilex, ook bekend als holly of hulst, al eeuwenlang een kerstsymbool is? Zelfs langer dan de Kerstman zelf!

Het is geen Kerstmis zonder besjes. Met zijn levendige karakter door de glanzende, stekelige, donkergroene bladeren en felrode bessen is het geen wonder dat mensen Ilex gelijk linken met de feestdagen. Maar hoe voorkom je dat de Ilex saai en standaard wordt? CreĆ«er een feestelijke look door de kerstdinertafel te versieren met Ilex takken, maak een natuurlijke maar unieke krans of stap af van de kersttradities en ga voor een bonte kerst met snoepkleurige Ilex. Want naast de typische rode Ilex, zijn ze verkrijgbaar in andere verrassende kleuren, zoals oranje en zalmroze, en er zijn zelfs geverfde exemplaren in metallic kleuren om helemaal in de feeststemming te komen! 

Op welke manier je de Ilex ook verwerkt, het zal gegarandeerd zorgen voor een kerstsfeer! Bekijk dus hieronder alle soorten in ons assortiment.